Testledare, Jönköping

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett roligt jobb som testare och testledare som du kommer att längta till, utmanas av och växa i. Det handlar om en spännande tjänst i ett nytänkande konsultbolag som växer och du har möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling. Vi ser kompetens som en färskvara och lägger stor vikt vid att du utvecklas. På Aveso ska man ha kul, använda sina kreativa förmågor och både bli inspirerad och inspirera. Och du, bara så att du vet, vi älskar bra mjukvara.

Förväntningar på dig

När en Aveso-konsult blir anlitad vet kunden redan innan uppdragen påbörjas att de kommer att bli nöjda med vår leverans. Därför är det viktigt att du känner att du är eller kan bli en sådan person. Vi värderar dina personliga egenskaper och din goda förmåga högt. Du ska ha arbetat med test och testledning i minst 3-4 år och har goda referenser inom detta. Vi söker i första hand dig som har erfarenhet inom testledning och i andra hand dig som vill ta steget vidare och bli testledare.

Då vi är ett konsultbolag räknar vi med att du är flexibel och både har lätt för att anpassa dig samt att tänka nytt och föreslå bra idéer. Gränserna sätts av dig själv och vi vill att du tar för dig. Teknisk guru eller filosof? Vi är intresserade. Det är viktigt att du är analytisk, noggrann, kritisk och kan tänka som och förstå olika användare.

Övrigt

Aveso AB är ett expansivt konsultbolag nischat mot test av mjukvara med konsulter som verkligen tycker om det de sysslar med. Vi erbjuder konsulter inom test, testledning, testprocessförbättring med mera. Vi expanderar nu i Jönköping och söker därför fler duktiga personer som vill jobba hos oss.

Som anställd hos Aveso i Jönköping kommer du framförallt att arbeta i mjukvaruprojekt på plats hos våra kunder.

Startdatum: enligt överenskommelse
Lön: månadslön
Språk: Svenska och Engelska

Kontakta oss gärna om du har frågor kring tjänsten. Ansök genom att maila personligt brev och CV. Ange gärna löneanspråk, det är dock inget krav.

Rekryterare och bemanningsbolag undanbedes vänligt men bestämt.