Mjukvarutestare, Linköping

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett roligt jobb som du kommer att längta till, utmanas av och växa i. Det handlar om en spännande tjänst i ett nytänkande konsultbolag som växer och du har möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling. Vi jobbar med intern kompetensutveckling och åker iväg på konferenser och utbildningar. Vi ser kompetens som en färskvara och lägger stor vikt vid att du vill utvecklas.

På Aveso ska man ha kul, använda sina kreativa förmågor och både bli inspirerad och inspirera. En naturlig del för oss är att följa utvecklingen av testområdet. Och du, bara så att du vet, vi älskar bra mjukvara.

Förväntningar på dig

När en Aveso-konsult blir anlitad vet kunden redan innan uppdragen påbörjas att de kommer att bli nöjda med vår leverans. Därför är det viktigt att du känner att du är eller kan bli en sådan person. Vi värderar dina personliga egenskaper och din goda förmåga högt.

Då vi är ett konsultbolag räknar vi med att du är flexibel och både har lätt för att anpassa dig samt att tänka nytt och föreslå bra idéer. Gränserna sätts av dig själv och vi vill att du tar för dig. Teknisk guru eller filosof? Vi är intresserade. Det är viktigt att du är analytisk, noggrann, kritisk och kan tänka som och förstå olika användare.

Övrigt

Aveso AB är ett ungt och expansivt konsultbolag helt nischat mot test av mjukvara med konsulter som verkligen tycker om det de sysslar med. Vi erbjuder konsulter inom test, testledning, testprocessförbättring med mera. Vi söker nu fler duktiga personer som vill jobba hos oss.

Som anställd hos Aveso i Linköping kommer du framförallt att arbeta i mjukvaruprojekt på plats hos våra kunder.

Startdatum: enligt överenskommelse
Lön: månadslön
Språk: Svenska och Engelska

Om du har frågor kring tjänsten eller Aveso vänligen kontakta oss.

Ansök genom att maila personligt brev och CV till rekrytering ( at ) aveso.se