stiliserad grupp människor

Karriär

Aveso är ett företag helt inriktat på test. Det betyder att du kommer umgås och utvecklas med personer som är drivna inom test och som hela tiden själva vill bli bättre. Det är en enorm möjlighet både för dig och för oss. Det bästa vi kan göra för våra kunder är att leverera duktiga och engagerade personer, som verkligen gör skillnad.

Läs mer om vad vi är ute efter just nu nedan. Har vi ingen tjänst ute som passar dig så är du ändå välkommen att skicka in en spontanansökan till rekrytering ( at ) aveso.se förutsatt att du har det där lilla extra.

stiliserad grupp människor

Du

För oss är det du som är vår största resurs. Därför är det viktig att du trivs med oss och att du utvecklas. Vi vill att du hela tiden ska kunna blicka framåt och vara en del av den testkultur vi arbetar för. Kompetensutveckling är kärnan. Kurser, konferenser och nätverk kommer vara en naturlig del i din vardag. Vi vill inte bara följa utvecklingen, vi vill vara en del av den.

Vi är ett litet men expanderande företag. Du kommer ha all möjlighet i världen att vara delaktig i vår utveckling. Ju mer du tar för dig och är drivande, ju mer kommer du få att säga till om.

Annonser ute nu

Testledare, Jönköping

Aveso söker en testledare på heltid. Är du redo för nästa steg?

Mjukvarutestare, Linköping

Aveso söker en mjukvarutestare på heltid. Vi letar efter dig som har jobbat ett antal år och är riktigt duktig på test.

Testledare, Linköping

Aveso söker en testledare på heltid. Vi letar efter dig som vill utvecklas i din roll inom test.

Mjukvarutestare, Jönköping

Aveso söker en mjukvarutestare på heltid. Är du den vi söker?

Utvecklare, Linköping

Aveso söker en utvecklare på heltid. Har du ett kvalitetstänk utöver det vanliga?